Bouw vertrouwd - Vlok erkend klusbedrijf

Bouw vertrouwd met bedrijven die zijn aangesloten bij een keurmerk

  • Home
  • Vertrouwd bouwen
HKB-bouw is Vlok erkend

Een VLOK-lid brengt vakmanschap en zekerheid

VLOK-leden hanteren de VLOK-Uitvoeringsvoorwaarden. Deze is tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Deze organisaties behartigen uw belangen. Meer hierover weten? Kijk verder op de website van VLOK over de uitleg van garantie.

VERZEKER JEZELF VAN GEGARANDEERDE KWALITEIT

Als klant hebt u hiermee recht op garantie; garantie op kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en garantie op onderdelen die door HKB zijn geregeld.

Als u als consument een klus laat uitvoeren door een klussenbedrijf dat lid is van het VLOK, bent u er als consument van verzekerd dat het klussenbedrijf deze garantie ook daadwerkelijk nakomt.

Hoe? Doordat het VLOK instaat voor de kwaliteit van haar leden. En bent u het hier als consument niet mee eens? Dan kunt u een beroep doen op de Geschillencommissie.

Vlok erkend klusbedrijf
HKB-bouw VCA gecertificeerd

Veiligheid voorop

Met ruim 1,5 miljoen gediplomeerde professionals en 15.000 gecertificeerde bedrijven is VCA al meer dan 25 jaar dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met een VCA-diploma of -certificaat legt u de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.
vcva-veilig-verbouwen

Al méér dan 25-jaar erkend klusbedrijf.

Heeft u een vraag neem dan contact op via het contactformulier

x

Vraag direct een offerte aan