Badkamer renovaties

Een goed geïnstalleerde badkamer is iedere dag opnieuw genieten.

Iedere dag genieten

Badkamer renovatie in vertrouwde handen?

Een mooi afgewerkte nieuwe badkamer is puur genieten, elke dag weer. Ik help u graag deze droom te realiseren. Kijk voor aantal projecten, of informeer naar de mogelijkheden. Ik denk graag met u mee.

Plannen maken

Op een plaatje en 3D-animatie ziet alles er mooi uit, maar hoe ga je dit realiseren? Hoe wordt het allemaal zoals op het plaatje?

Slopen van de oude badkamer, omleggen van leidingen, aanleggen nieuwe elektra, de centrale verwarming op een andere plek. Er moet vaak al heel veel gebeuren voordat er kan worden betegeld of geïnstalleerd.

Laat u vooraf goed informeren om niet voor verrassingen komen te staan.

image-before image-after
Goede voorbereiding het halve werk

Werkwijze

Sinds 1996 is HKB-bouw actief in de Haarlemmermeer. Specialist in bouw, verbouw en renovatie van badkamers, toilet en keuken. In Nieuw-Vennep, Hoofddorp en omgeving help ik mensen met het realiseren van hun wensen.

Ik ga voor kwaliteit en werk met specialisten voor een zo goed mogelijk resultaat. Heeft u zelf plannen om de badkamer te renoveren, dan help ik u graag op weg.

Hoe eerder in het proces, des te beter.
Snel een mooi resultaat

Upgrade van uw huidige badkamer

Na verloop van tijd is de kans groot dat ook de mooiste badkamers hun glans verliezen. Voegen worden poreus en kalk heeft z'n werk gedaan. Vochtproblemen en schimmelplekken zijn vaak het gevolg. Renoveren van uw badkamer, of tijd voor geheel nieuwe indeling.

Tussen een volledige renovatie of een upgrade van uw huidige badkamer zit een groot verschil. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden.
Andere wastafel een groot verschil
x

Vraag direct een offerte aan