Bouwbegeleiding voor particulieren en kleinbedrijf

Uw project soepel en binnen budget gerealiseerd.

Volledige ontzorging

HKB-bouwbegeleiding

Vaak zijn er verschillende partijen betrokken bij een bouwproject, denk aan een vloerenlegger, Bouwbedrijf, Stukadoor of dakdekker enzovoort. Hoe vindt u de juiste leverancier voor een specifieke service en hoe zorgt u ervoor dat iedereen alles op tijd en in de juiste volgorde uitvoert. Dit is vaak een tijdrovende en stressvolle onderneming voor degene die dit niet dagelijks doet. Dit wordt ook nog eens gevoed door de wanprestaties van sommige aannemersbedrijven. 

Wat doet een bouwbegeleider?

Om u daarbij te ondersteunen biedt HKB bouwbegeleiding service. Met meer dan 25-jaar ervaring in deze branche help ik u als bouwbegeleider uw belangen als particulier of kleinbedrijf gedurende een bouwproject te beschermen.

Als bouwopzichter weet ik hoe er het best gecommuniceerd kan worden met de mensen die de klus uitvoeren. Daarbij onderhouden wij het contact tussen de verschillende bouwbedrijven u als klant. Op die manier wordt de kans op een soepele afronding van het project binnen het vooraf gestelde budget een groter.

image-before image-after

Waarom een bouwbegeleider inhuren?

Natuurlijk zijn er kosten verbonden om iemand als bouwbegeleider in te huren. Het zal u echter veel voordelen opleveren. Denk daarbij aan planning van alle activiteiten, de juiste controle op het bouwproject van uw woning of bedrijfsruimte. Doordat wij bovenop de uitvoering van het project zitten wordt de kwaliteit verhoogt en wordt er ook gecontroleerd of de klus veilig wordt uitgevoerd volgens geldende normen.

Wat zijn
de kosten voor
bouwbegeleiding?

De kosten zijn afhankelijk van de aard van het project en project omvang. Om hiervoor een goede indicatie af te kunnen geven kom ik graag langs om uw plannen door te spreken zodat er een goed beeld is bij wat er moet worden gedaan. Ik zal daarna een offerte uitwerken. De kosten voor dit deel is voor HKB-bouw.
HKB Bouw
Average rating:  
 0 reviews
x

Vraag direct een offerte aan